Sportcentrum De Kuil te Bodegraven

Project 7 of 43

Project
Zwembad en Sporthal
De Kuil te Bodegraven

Periode
start ontwerp 2017 – oplevering 2020

Opdrachtgever
Gemeente Bodegraven-Reeuwijk

Ontwerppartners
Gemeente Bodegraven-Reeuwijk
Synarchis
Vaessen Algmemeen Bouwbedrijf
Slangen+Koenis Architecten
Van Dorp Installaties
Hoffman Elektro

Opdrachtsoort
Contractvoorbereiding UAV-gc
kwaliteit toetsing

Bruto oppervlak 
5.000 m2

Omvang
Elektrotechnische installaties
Werktuigbouwkundige installaties
Zwemwaterzuivering installaties

Projectomschrijving

Het huidige zwembad, ‘De Kuil’ in Bodegraven, stamt uit de jaren zeventig en is dus al veertig jaar oud. In 2016 is daarom onderzoek gedaan naar de technische staat van het zwembad en is bekeken welke maatregelen nodig zijn om het zwembad te renoveren naar de huidige maatstaven en eisen. Hierbij is tegelijkertijd onderzocht hoe dit zich verhoudt tot nieuwbouw van het zwembad. Op basis van dit onderzoek is besloten over te gaan tot nieuwbouw.

EWZ adviseurs Harderwijk ondersteund de Gemeente Bodegraven-Reeuwijk met installatieadvies, het opstellen van het installatietechnische PvE voor de (volgens UAV-gc) Europese aanbestedingsprocedure voor ontwerp en realisatie en bewaking kwaliteit bij de ontwerpuitwerking en realisatie.

,

Menu
+