Nieuwbouw zwembad Aquarena te Emmen is opgeleverd.

Op 27 augustus is het nieuwe zwembad Aquarena in Emmen opgeleverd. De aanbesteding en realisatie verliep via een Design & Build-proces, waarbij EWZ adviseurs de Gemeente Emmen bijstond in het verificatieproces tijdens het ontwerp en de realisatie van de installaties. Het nieuwe zwembad omvat drie baden; een wedstrijdbad met acht banen, een doelgroepen bad en een recreatiebad. Het recreatiebad is onder meer voorzien van drie glijbanen, waarvan eentje met een lengte van zestig meter. Het nieuwe zwembad is gebouwd op de Meerdijk in Emmen (naast het voetbalstadion van FC Emmen). Het nieuwe zwembad is voorzien van diverse duurzame toepassingen, zoals diverse warmte terugwinningssystemen, een luchtwarmtepomp en zonnepanelen.

Aquarena 1 Aquarena 2 Aquarena 3 Aquarena 4 Aquarena 5 Aquarena 6 Aquarena 7 Aquarena 8