Korte lijnen, gekwalificeerd en ervaren

Ons bureau is een platte, informele organisatie met korte lijnen en wordt geleid door de heren Gert Nijland, Jan Smit, Piter Braaksma en Harry Wolting. Het bureau telt in totaal 15 vaste medewerkers en maakt daarnaast op projectmatige basis intern gebruik van haar ontwerp-, teken-, reken- en calculatiebureau TCH projectsupport.
Alle medewerkers zijn betrokken, gekwalificeerd en ervaren.

Vestigingen Harderwijk en Heerenveen

Vanuit Harderwijk en Heerenveen ondersteunen wij opdrachtgevers bij het ontwikkelen en realiseren van plannen bij nieuwbouw, verbouw en renovatie van gebouwen en installaties. We kunnen ons een totaaladviseur noemen met expertise op het gebied elektrotechnische, werktuigbouwkundige- en (zwem) waterzuiveringsinstallaties.
Graag stellen we ons aan u voor.


Jan Smit
EWZ HEERENVEEN 

Jan heeft een werktuigkundige achtergrond. Weet de inbreng van de opdrachtgever, gebruiker en overige betrokken partijen te vertalen in een passend installatieconcept. Is gespecialiseerd in haalbaarheidsstudies en het structuurontwerp van installatieconcepten. Is analytisch en oplossingsgericht en heeft een no-nonsense werkstijl.
gert
Gert Nijland
EWZ HEERENVEEN 

Gert heeft gewerkt voor verschillende installatie- en adviesbureaus. Beheerst vanuit deze ervaring een brede vakkennis en geeft hierdoor een praktische benadering aan installatietechnische en organisatorische vraagstukken. Pragmatisch, oplossingsgericht met no-nonsense mentaliteit.
harry
Harry Wolting
EWZ HARDERWIJK

Harry heeft een elektrotechnische achtergrond en door brede vakkennis ook vakoverschrijdend. Heeft ruime ervaring opgedaan als opdrachtnemer en als opdrachtgever. Is een doelgerichte techneut en teamspeler. Houdt van uitdagende en multidisciplinaire projecten en teams. Zijn motto: ‘gedegen voorbereiding loont’

Piter Braaksma
EWZ HARDERWIJK

Piter heeft gewerkt bij verschillende adviesbureaus, vanuit een werktuigkundige achtergrond. Zijn vakoverschrijdende, proactieve werkstijl sluit perfect aan bij multidisciplinaire ontwerpteams. Conceptueel sterk maar ook een detaillist met actuele kennis van de techniek, beheerst de ‘kunst van het weglaten’.
Menu
+