Bedrijfsbezoek aan de 25e editie van de VSK

Vandaag bezoeken wij (EWZ adviseurs BV en TCH Projectsupport BV) de installatievakbeurs in Utrecht. De installatiebranche staat midden in de duurzaamheidstransitie van Nederland en is een onmisbare schakel in het behalen van de klimaatdoelstellingen. De ontwikkelingen in de installatietechniek volgen elkaar in razend tempo op. Door ons bezoek aan de VSK blijven we geïnformeerd naar de nieuwste installatietechnische ontwikkelingen en houden we onze vakkennis up-do-date! Tijdens ons bezoek aan de VSK is er veel aandacht voor informatie en ontwikkelingen binnen ons vak. Maar het bezoek aan VSK is ook gewoon leuk. Een dag uit met collega’s, ontspanning, nieuwe energie en weer vol enthousiasme de volgende dag aan het werk.

Foto: Vertrek vanuit onze vestiging in Heerenveen. Lelystad zal de opstapplaats zijn voor onze collega’s uit Harderwijk.