Nieuw hoofdgebouw GGZ Franeker

Afgelopen week hebben wij opdracht mogen ontvangen voor het ontwerpen van het nieuwe hoofdgebouw voor GGZ Franeker. Wij verzorgen namens de opdrachtgever het volledige installatie-ontwerp met alle daarbij behorende installatie- en bouwfysische adviezen. Het zeer fraaie ontwerp van architectenbureau Onix NL waarbij het gebouw als een bloem in het parkachtige terrein komt te liggen, bevat kantoor- en behandelruimten, een restaurant en een winkel. Het gebouw krijgt hiermee een duidelijk oriëntatiepunt, een ‘landmark’ midden in het terrein, eentje die rust creëert voor patiënt, medewerker en bezoeker.

Momenteel starten wij met het voorontwerp. We doen dit met een breed ontwerpteam: opdrachtgever GGZ, projectmanagement Antea Group, architectenbureau Onix NL en constructeur abtWassenaar.

GGZ_1

GGZ_2

GGZ_3