Bedrijfsuitje Hiawatha Actief te Dalfsen

Afgelopen week vierden wij de oprichting van TCH Consultancy – 10 jaar geleden – als één van de grondleggers van onze hedendaagse ondernemingen! Ter viering stond er een bedrijfsuitje op het programma. In de ochtend reden we met elkaar met een VIP-bus richting Hiawatha Actief te Dalfsen, waar we werden ontvangen met koffie en een lekker vechtbroodje.

Een lelijke Eendentour over kronkelende landweggetjes door de bossen en het rivierenlandschap van het Overijsselse Vechtdal zorgde voor veel hilariteit. Het weer was ons goed gezind en dus ging het dak eraf! Na ludieke opdrachten (o.a. blind file parkeren) stond er een boottocht op het programma. Met de Vechtvaarder over Overijsselse Vecht, waar we tijdens het varen konden genieten van een heerlijke BBQ.

1

2

4

5