Guerrilla Games B.V. – Aanvang implementatie huurdersvoorzieningen

De aannemers zijn begin februari 2020 gestart met de werkzaamheden voor het implementeren van de huurdersvoorzieningen voor Guerrilla Games B.V.

Guerrilla is Nederlands grootste ontwikkelaar voor PlayStation-games en onderdeel van Sony Interactive Entertainment. Guerrilla kiest wederom voor een spraakmakend pand in het centrum van onze hoofdstad. In het rijksmonument van architect J.F. Staal aan de Nieuwezijds Voorburgwal was voorheen de drukkerij en de redactiekantoren van de Telegraaf gehuisvest. Guerrilla huurt voor de komende jaren het volledige pand, behoudens de begane grond. Het oppervlakte dat Guerrilla huurt omvat circa 7.300 m2 kantoorruimte verdeeld over 5 verdiepingen met een 2-laags ‘ondergrondse’ garage voor auto’s, scooters en ca. 300 fietsen.

EWZ Heerenveen adviseert en begeleidt namens Guerrilla Games B.V. de benodigde huurders installaties.

De advisering betreft de implementatie van de installatietechnische voorzieningen, welke benodigd zijn voor Guerrilla. Binnen de bestaande casco situatie komen o.a. ruimten voor geluidsstudio’s, motion-capture faciliteiten, een eigen bioscoop, keuken/restaurant, pantry’s, review- en vergaderruimten e.d. Naast aanvullende koeling zal het gebouw worden voorzien van een hoogwaardige IT-infrastructuur.

IMG_2560

IMG_2483

IMG_2484

IMG_2485

IMG_2486