Guerrilla Games B.V. verhuist naar voormalig Telegraaf-gebouw, EWZ adviseert.

EWZ Heerenveen gaat de installatieadvisering voor Guerrilla Games B.V. verzorgen. Guerrilla is Nederlands grootste ontwikkelaar voor PlayStation-games en onderdeel van Sony Interactive Entertainment. Guerrilla kiest wederom voor een spraakmakend pand in het centrum van onze hoofdstad. In het rijksmonument van architect J.F. Staal aan de Nieuwezijds Voorburgwal was voorheen de drukkerij en de redactiekantoren van de Telegraaf gehuisvest. Op dit moment is gestart met de herontwikkeling van het pand. Guerrilla huurt voor de komende jaren het volledige pand, behoudens de begane grond. De begane grond zal geschikt gemaakt worden voor retail. Het oppervlakte dat Guerrilla gaat huren omvat circa 7.300 m2 kantoorruimte verdeeld over 5 verdiepingen met een 2-laags ‘ondergrondse’ garage voor auto’s, scooters en ca. 300 fietsen.

Onze advisering betreft de implementatie van de installatietechnische voorzieningen, welke benodigd zijn voor Guerrilla, binnen de bestaande situatie voor o.a. ruimten voor geluidsstudio’s, motion-capture faciliteiten, een eigen bioscoop, keuken/restaurant, pantry’s, review- en vergaderruimten e.d. Naast aanvullende koeling zal het gebouw worden voorzien van een hoogwaardige IT-infrastructuur.

Guerrilla voorgevel

 

 

 

 

 

 

Guerrilla vroeger