Vacature boekhouder/administratief medewerker (16uur) M/V

VACATURE:  

EWZ Groep BV zoekt een boekhouder / administratief medewerker (16 uur) M/V

EWZ Groep BV bestaat uit de dochterondernemingen EWZ Adviseurs BV en TCH Projectsupport BV met vestigingen in Heerenveen en Harderwijk.

Deze ondernemingen houden zich bezig met installatietechnische vraagstukken. Hierbij richt EWZ Adviseurs zich op installatieadvies en TCH-Projectsupport op het ontwerpen, berekenen en het in 3D modelleren van installaties.

Door de toenemende vraag vanuit de markt en een gezonde groei van onze ondernemingen is er behoefte ontstaan aan versterking van onze afdeling administratie. Hierdoor is een leuke en uitdagende functie ontstaan voor een analytische boekhouder met affiniteit voor projectadministratie en automatisering.

Zie jij jezelf als numerieke topper en hebben cijfers en projectadministratie weinig verrassingen voor jou? Dan is deze vacature geschikt voor jou!