Bouw ijsbaan Leiden start komende zomer

Op 18 februari 2021 is de bouw van het nieuwe sportcentrum officieel van start gegaan. Wethouder Jan Herselman en Hans Moors, directeur van aannemersbedrijf Vaessen, hebben deze periode ingeluid met het heien van de eerste paal. EWZ verzorgd voor de nieuwbouw de advisering van het ontwerp en de realisatie voor de elektrotechnische-, werktuigkundige- en de waterzuiveringsinstallaties. Het bestaande sportcentrum dat in 1977 is gebouwd en het zwembad in 1981 waren ondertussen sterk verouderd en worden hiermee volledig vervangen. Het nieuwe sportcentrum bestaat uit een zesbaans zwembad met beweegbare bodem, een sporthal dat indeelbaar is in drie zaaldelen, een gymzaal en een horecaruimte. De oplevering staat gepland voor medio April 2022.

Start bouw

Ontwerp zonder titel